۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
واگذاري 50 درصد رستوران‌هاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به پيمانكاران
معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از واگذاري حدود 50 درصد از رستوران‌هاي اين دانشگاه به پيمانكاران خبر داد.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از واگذاري حدود 50 درصد از رستوران‌هاي اين دانشگاه به پيمانكاران خبر داد.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، دكتر عبدالمجيد خشنود، درباره برنامه‌هاي اين دانشگاه براي تحول وضعيت رستوران‌هاي دانشجويي، گفت: از سال 96 جهت تحول رستوران‌هاي دانشگاه و واگذاري بخشي از رستوران‌ها به پيمانكاران، برنامه‌ريزي هايي انجام شد و از ابتداي سال 97 اين برنامه به مرحله اجرا رسيد.

وي درباره اين تحولات گفت: در گذشته رستوران‌هاي دانشگاه توسط خود دانشگاه اداره مي‌شد و به هيچ پيمانكاري سپرده نشده بود. از آن جايي كه ما يك دانشگاه غير متمركز هستيم و دانشكده‌هايمان پراكنده‌اند و در جاهاي مختلفي رستوران داريم، برنامه‌اي را به صورت گام به گام تعريف كرديم كه طبق آن بخشي از رستوران‌ها را به پيمانكار بسپاريم و بخشي از رستوران‌ها توسط خود دانشگاه اداره شوند و همچنين از طرح صندوق رفاه و رستوران‌هاي مكمل نيز استفاده كنيم.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درباره وضعيت فعلي رستوران‌هاي اين دانشگاه گفت: اكنون تقريبا 50 درصد رستوران‌هاي دانشگاه را به پيمانكار واگذار كرده‌ايم و 50 درصد در اختيار دانشگاه باقي مانده است.

خشنود درباره اهداف اجراي اين طرح، اظهاركرد: اين برنامه با هدف بهبود وضعيت تغذيه و ارائه خدمات بيشتر براي دانشجويان و همچنين ايجاد منوي آزاد براي دانشجويان، استادان و كاركنان انجام گرفته و اميدواريم كه نتايج اين تحول را بتوانيم در يك ماه آينده ارزيابي كنيم.

از سال آينده تعداد منوها افزايش مي‌يابد

وي درباره وضعيت منوي غذايي رستوران‌هاي دانشگاه توضيح داد: غذاي ظهر ما تك منويي و غذاي شام دو منويي است، اما با توجه به تغييري كه صورت گرفته، سال آينده برنامه افزايش منوها را نيز داريم. همچنين يك منوي آزاد نيز به غذاي رستوران‌هاي دانشكده‌ها اضافه مي‌شود، يعني از سال آينده در رستوران‌ها دو اتفاق مي‌افتد، اول آن كه غذاي آزاد اضافه مي‌شود و ديگر آن كه تعداد منوها نيز افزايش مي‌يابد.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درباره برنج مصرفي در رستوران‌هاي دانشگاه، گفت: تا شهريور ماه سال 96 از برنج خارجي و ايراني به صورت تركيبي استفاده مي‌كرديم، اما از آن زمان تاكنون برنج مصرفي ما به طور كامل ايراني شد.

خشنود درباره وضعيت آشپزخانه‌هاي رستوران‌هاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، گفت: تقريبا بيش از 50 درصد آشپزخانه‌هاي ما صنعتي شده و از سال 95 تا 96 تجهيزات و وسايلي براي آشپزخانه‌ها خريداري شده كه در بهبود كيفيت غذا بسيار موثر بوده است.

وي مشكلات مالي را مهم‌ترين چالش دانشگاه‌ها در حوزه تغذيه در سال 96 عنوان كرد و گفت: مشكلات مالي در حوزه تغذيه بسيار اثرگذار شد، اگرچه صنعتي‌سازي و مسائل اين چنيني خيلي كمك كرد كه كيفيت تغذيه بهبود يابد.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با اشاره به محدوديت منابع مالي، تصريح كرد: بودجه‌اي كه به دانشگاه‌ها اختصاص مي‌يابد، همه نيازمندي‌ها از جمله مسائل خوابگاه‌ها را پوشش نمي‌دهد، البته صندوق رفاه نيز در اين زمينه كمك‌هايي به دانشگاه مي‌كند.

خشنود افزود: دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي حدود 2000 نفر دانشجو را در 10 خوابگاه مستقر كرده است و با توجه به استهلاكي كه بعضي از خوابگاه‌ها به جهت قديمي‌ بودنشان دارند، بودجه‌اي كه به خوابگاه‌ها اختصاص داده مي‌شود چندان پاسخگوي همه نيازها نيست و ما خيلي پيگير تامين منابع از جاهاي مختلفي همچون بحث خيرين هستيم و يكي از دغدغه‌هاي ما همين موضوع خيرين است.

وي درباره وضعيت جمعيت خوابگاه‌ها از نظر جنسيت، گفت: 40 درصد دانشجويان دختر و 60 درصد پسر هستند. همچنين ميانگين سازه خوابگاه‌ها، حدود 10 الي 12 سال است، زيرا هم خوابگاه‌هايي با قدمت 20 سال و هم خوابگاه‌هايي با قدمت زير 10 سال در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي وجود دارند.

دانشجويان دختر دوره كارشناسي روزانه و دانشجويان دكتري در اولويت دريافت خوابگاه

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درباره ظرفيت خوابگاه‌ها جهت پذيرش دانشجويان ورودي جديد، گفت: ما معمولا به دانشجويان ورودي جديد، خوابگاه داده‌ايم،‌ اما امسال هنگام اعلام ظرفيت‌هايمان اولويت‌بندي‌اي را اعلام كرديم كه به نظرمان منطقي و مناسب بود. طبق اين اولويت‌بندي، دانشجويان دختر دوره كارشناسي روزانه و دانشجويان دكتري كه تعداد محدودي‌ هستند را در اولويت قرار داديم و در مرحله بعد دانشجويان ارشد و بعد دانشجويان سنواتي را در نظر گرفتيم.

خشنود با بيان اينكه دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي سه خوابگاه متاهلي هم دارد، ادامه داد: ما با اين برنامه‌ريزي هدفمان اين است كه بتوانيم با توجه به رتبه‌بندي ورودي‌ها، دانشجويان كارشناسي را در خوابگاه‌ها پوشش دهيم و همچنين حجم زيادي از دانشجويان كارشناسي ارشد روزانه را نيز در خوابگاه‌ها مستقر كنيم.

وي درباره وضعيت خوابگاه‌هاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از نظر درجه‌بندي كيفيت، اظهاركرد: هنوز درجه‌بندي دقيق خوابگاه‌ها را در ارزيابي‌هايي كه انجام شده اعلام نكرده‌اند، اما دانشگاه همه نوع خوابگاهي دارد. ما هم خوابگاه‌هاي تازه‌سازي داريم كه كاملا با استانداردها ساخته شده و هم خوابگاه‌هاي قديمي‌اي كه مشكلات زيادي دارند كه ممكن است از لحاظ درجه‌بندي در درجه سه قرار گيرند. حدودا 50 درصد خوابگاه‌هايمان استاندارد هستند اما 50 درصد ديگر به جهت قديمي‌ بودن بناها مشكلات زيربنايي دارند.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درباره سرانه فضاي اختصاصي هر دانشجو در خوابگاه‌ها گفت: در حال حاضر ارزيابي دقيقي از اين سرانه ندارم، اما از نظر فضاي اختصاصي براي دانشجويان تقريبا در رده‌هاي مناسب دانشگاهي هستيم.

خشنود ادامه داد: در سال 95 از اين نظر مشكلات زيادي داشتيم و سرانه براي هر دانشجو كم بود، اما در سال 96 و 97 تقريبا اين مشكل حل شده و به استانداردها خيلي نزديك شده‌ايم.

وي در پايان يادآور شد: اگرچه هنوز نيز در اين زمينه مشكلاتي داريم، اما در سال‌هاي قبل مشكلاتي همچون تعداد بالاي دانشجو در هر اتاق داشتيم، اما در حال حاضر اين مشكل حل شده و توانسته‌ايم تا حدي خودمان را به استانداردها نزديك كنيم.

تاریخ:
1397/02/22
تعداد بازدید:
574
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.