۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
گفتمان علمي ملت ها تابع مستقيم شرايط سياسي نيست.
معاون امور بين الملل دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با اشاره به محدوديت تاثيرپذيري گفتمان علمي ملت ها از شرايط سياسي، تاكيد كرد: اين امر تابع مستقيم وضعيت هاي مختلف سياسي نيست.

معاون امور بين الملل دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با اشاره به محدوديت تاثيرپذيري گفتمان علمي ملت ها از شرايط سياسي، تاكيد كرد: اين امر تابع مستقيم وضعيت هاي مختلف سياسي نيست.

 به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايرنا، دكتر حميدرضا تقي راد در مورد ارتباطات بين المللي به ويژه با توجه به تحولات اخير در صحنه سياسي و خروج رئيس جمهوري آمريكا از برجام، و همچنين تاثير اين امر بر ارتباطات علمي و تبادل هاي دانشگاهي نيز گفت: مذاكرات دوجانبه در سطح سياسي صورت مي گيرد و اين بدعهدي ها كه جديد هم نيست در سطح سياسي وجود دارد؛ گفتمان علمي بين ملت ها هم با شرايط سياسي محدود مي شود؛ اما تابع مستقيم شرايط سياسي نيست.

***گفتمان علمي بين ملت ها تابع مستقيم شرايط سياسي نيست
وي با اشاره به ارتباطات فردي دانشمندان ايراني با همتايان آمريكايي افزود: اين ارتباطات راهكار اصولي براي نشان دادن گفتمان علمي است.
دكتر تقي راد با بيان اين كه از اين پس ارتباط با بعضي كشورها دشوار خواهد بود، ادامه داد: اما كشورهاي اروپايي، روسيه و بعضي كشورهاي هدف مايل به همكاري هاي علمي هستند. ضمن اينكه براي نمونه روسيه به لحاظ فناوري در زمينه هوافضا يكي از دو كشور اول جهان است.
استاد نمونه دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همچنين با اشاره به اذعان دانشمندان به ويژه در آمريكا به سطح برتر دانش همتايان ايراني آنها گفت: در همايش هاي بين المللي شاهديم كه اين دانشمندان به همتايان ايراني خود نزديك شده و علاقمند به مفاهمه علمي و اطلاع از چگونگي پيشرفت ها در ايران هستند. 
به گفته وي، هر چند از اين پس دانشمندان ايراني با دشواري هايي از جمله اخذ ويزا براي شركت در دوره ها و همايش هاي بعضي كشورها روبرو مي شوند؛ اما اين محدوديت ها نبايد مانع پيشرفت و ارتباطات علمي ما شود.
دكتر تقي راد ادامه داد: صداي ملت ايران بايد از اقتدار علمي به جهان برسد و اين كار از طريق اقدامات علمي قابل انجام است كه نهادهاي علمي و دانشگاه هاي زيادي از جمله دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در اين مسير گام برمي دارند.

***برگزاري دوره هاي مشترك هوافضا با دانشگاه آر يو ان دي روسيه
عضو هيات علمي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي همچنين در مورد ارتباطات علمي و آموزشي مشترك اين دانشگاه توضيح داد: دوره مشتركي را با دانشگاه آر يو دي ان/RUDN روسيه در مسكو آغاز كرده ايم كه در سفر اخير روساي دانشكده هاي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي، از كيفيت انجام برگزاري اين دوره اطمينان حاصل شد.
وي با اشاره به اينكه دوره آموزشي مشترك يادشده در رشته هوافضا برگزار مي شود و طي دو سال دانشجويان در تهران و مسكو آموزش مي بينند، افزود: واحدهاي آموزشي در تهران و واحدهاي پژوهشي در دانشگاه آر يو دي ان اجرا مي شود و مسئولان دانشگاه در اين سفر بر فعاليت هاي دانشجويان و اساتيد، نظارت و با آنها رايزني كردند.

***برنامه ريزي براي دوره هاي دوم آموزشي مشترك هوافضا در روسيه
رئيس پيشين دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در توضيح بيشتر اين دوره افزود: دانشگاه آر يو ان دي روسيه سابقه خوبي در زمينه تحقيقات ماهواره هاي هوشمند دارد و از آنجا كه دوره هاي مشترك را در زمينه هاي خاص با دانشگاه هاي مطرح در آن رشته برگزار مي كنيم، اين دانشگاه براي دوره مشترك هوافضا با دانشجويان ايراني انتخاب شده است.
وي با اشاره به رايزني ها براي برگزاري دوره دوم از مهرماه 97 يا نيمه اول سال 98 نيز افزود: دوره آموزشي دوم نيز در اين سفر بين كارشناسان دوطرف رايزني و دروس آن تدوين شده است و منتظر تصويب نهايي هستيم. ضمن اين كه بحث تضمين كيفيت دوره ها هم براي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي بسيار مهم است و برنامه ها طوري طراحي مي شود كه با بهترين كيفيت اجرايي شوند.
دكتر تقي راد با اشاره به رايزني براي برگزاري دوره مشترك سه جانبه با همين دانشگاه روسيه نيز گفت: اين دوره با همكاري دو دانشكده مهندسي و علم مواد و مهندسي هوافضا از دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي و دانشگاه آر يو دي ان روسيه برگزار مي شود.
وي هدف از اين دوره را آموزش بيشتر استفاده از مواد هوشمند در توسعه سازه هاي فضايي دانست و گفت: اين فناوري ماهيت بين رشته اي دارد و براي سازه هاي فضايي و صنعتي كه مواد هوشمند هستند، طراحي شده است.
«مواد هوشمند نوعي از آلياژها و كامپوزيت هاي مركب هستند كه در اثر تغيير درجه حرارت و مشخصات مكانيكي آنها تغيير نمي كند و غير از ماهواره هاي هوشمند در سازه هاي ديگر مانند ايستگاه هاي فضايي نيز تاب آوري مناسب دارند».
تاریخ:
1397/03/06
تعداد بازدید:
657
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.