تمدید سنوات و ثبت نام در نیمسال ششم تحصیل

دانشجویی که موفق به اتمام واحدهای درسی و دفاع از پایان نامه تا پایان نیمسال پنجم تحصیل نمی شود، جهت ثبت نام و تمدید سنوات نیمسال ششم می بایست از طریق سامانه گلستان-پیشخوان خدمت-درخواست های مرتبط با شورای دانشکده حداقل دو هفته قبل از زمان ثبت نام براساس تقویم آموزشی دانشگاه درخواست ارائه نماید. لازم است فرم گزارش پیشرفت کار(word) (pdf) نیز به هنگام ثبت درخواست در پیشخوان خدمت، جزء مدارک بارگذاری شود.

تبصره:

1.در صورت موافقت با تمدید سنوات از سوی شورای دانشکده و همچنین شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، رای صادره از طریق پیشخوان خدمت قابل رویت می باشد. شایان ذکر است پس از صدور رای، درخواست دانشجو در پیشخوان خدمت به درخواست های "خاتمه یافته" منتقل می شود که در این صورت با انتخاب گزینه "مشاهده درخواست"، رای صادره قابل رویت خواهد بود.

2.در صورت موافقت شورا، زمان ثبت نام به دانشجو جهت اخذ واحدهای درسی باقی مانده داده می شود.

3.دانشجو موظف است در زمان ثبت نام، واحدهای باقی مانده و همچنین واحد پایان نامه را اخذ نماید.

1.از آنجا که این نیمسال تحصیلی برای کلیه دانشجویان (اعم از دانشجویان بهره مند از آموزش رایگان(روزانه) و یا دانشجویان نوبت دوم) شهریه دار خواهد بود، اجازه انتخاب واحد منوط به پرداخت الکترونیکی شهریه (از طریق سامانه آموزشی گلستان و در صورت لزوم حل مشکل نظام وظیفه در خصوص مشمولین) خواهد بود.

2.دانشجو موظف است در زمان ثبت نام، انتخاب واحد نماید و در صورتی که تایید شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه بعد از تاریخ ثبت نام باشد، دانشجو در اسرع وقت پیگیری لازم را جهت ثبت نام از سوی آموزش دانشکده انجام دهد.

1399/11/08