انتخاب پژوهشگر برتر

آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر به‌منظور ارتقا سطح فعالیت‌های اعضای هیئت‌علمی دانشگاه و ارج نهادن به این‌گونه فعالیت‌ها در سطح دانشگاه تدوین‌شده است.

روند کلی انتخاب پژوهشگر برتر

·         هرساله توسط شورای پژوهشی دانشگاه تعداد پژوهشگران برگزیده تعیین می‌شود.

.       تعداد پژوهشگران برگزیده دانشگاه، حداکثر به‌ازای هر 20 نفر هیئت‌علمی، 1 نفر است.

·         معیارها و شاخص‌های انتخاب پژوهشگر برتر، هرساله توسط شورای پژوهشی دانشگاه تعیین می‌شود.

·         شاخص‌های انتخاب می‌تواند شامل: بالاترین امتیاز گرنت، مقالات چاپ‌شده، نوع، مبلغ و حجم قراردادهای برون‌دانشگاهی، سابقه آموزشی و ... باشد.

·         جهت انتخاب پژوهشگران برگزیده "کمیته انتخاب پژوهشگران برگزیده دانشگاه" با ترکیب زیر تشکیل و مطابق مصوبه شورای پژوهشی شاخص‌های تعیین‌شده را ارزیابی می‌نمایند.

.       معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

.       مدیر امور پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه

.       مدیر کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

.       3نفر از معاونین پژوهشی دانشکده‌ها

.       یک نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه به پیشنهاد ریاست دانشگاه

نحوه اجرا:

·         معاون پژوهش و فناوری دانشگاه معیارها و شاخص‌های تعیین‌شده توسط شورای پژوهشی دانشگاه را به اعضای "کمیته پژوهشی دانشگاه" اعلام می‌کند.

·         اسامی انتخاب‌شوندگان توسط کمیته، در شورای پژوهشی دانشگاه مطرح و تصویب می‌شود.

·         انتخاب یک عضو به‌عنوان کاندیدای پژوهشگر برگزیده منوط به عدم انتخاب ایشان در حوزه مربوطه طی 3 سال گذشته است.

·         پژوهشگر برگزیده دانشگاه باید دارای سابقه آموزشی مورد تأیید معاونت آموزشی دانشگاه نیز باشد.

1400/02/29