درخواست واحد کارآموزی

1.  چنانچه شرایط گرفتن کارآموزی از جمله (گذراندن 75 واحد درسی و یا ترم آخر تحصیلی با حداکثر 8 واحد یا دو روز در هفته کلاس) را دارید مراحل زیر را دنبال کنید.

2. جهت اخذ واحد کارآموزی در تابستان، از ابتدای اردیبهشت تا 31 خردادماه می­توانید اقدام کنید. بدیهی است که دانشجویانی که در بازه زمانی تعیین شده اقدام نکنند، نمی‏ توانند واحد کارآموزی را اخذ نمایند.

3. جهت اخذ واحد کارآموزی در ترم تحصیلی (در صورت داشتن شرایط بند اولپیش از شروع ترم می­ توانید اقدام کنید.

4. محل کارآموزی باید از لیست مراکز صنعتی مورد تأیید دفتر ارتباط با صنعت دانشکده باشد.

5. در غیر این صورت، اطلاعات سازمان/ شرکتی که برای کارآموزی در نظر دارید (شامل نام، خلاصه فعالیت، آدرس، تلفن و آدرس وب سایت) را در فرم درخواست واحد کارآموزی وارد نمایید. پس از بررسی، تأیید و یا عدم تایید محل کارآموزی از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

6. فرم درخواست گرفتن واحد کارآموزی را دریافت کنید و اطلاعات مورد نیاز در بخش اول فرم را به‏ صورت تایپ شده تکمیل نمایید و تاریخ بزنید و امضاء نمایید (لطفا همه بخش های خالی فرم را تکمیل کنید).

7. فرم تکمیل شده را به کارشناس دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تحویل دهید تا بخش دوم فرم تکمیل شود.

8. پس از دو روز کاری برای دریافت فرم خود که به امضای "مدیر ارتباط با صنعت و انتقال فناوری دانشکده" رسیده است، به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه نمایید.

9. فرم را به شرکت موردنظر برده تا اطلاعات مورد نیاز در بخش سوم فرم توسط شرکت تکمیل و با مهر و امضاء شرکت تأیید شود.

10. فرم تکمیل شده را به آموزش دانشکده تحویل دهید تا بخش چهارم فرم  توسط آموزش تایید و امضاء شود.

11. به استاد کارآموزی معرفی شده مراجعه کنید تا بخش پنجم فرم را تایید و امضاء نمایند.

12. فرم تایید شده توسط استاد کارآموزی را به دفتر ارتباط با صنعت تحویل دهید.

13. پس از سه روز کاری به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه کنید و معرفی‌نامه رسمی به محل کارآموزی را دریافت نمایید.

14.  فرم شماره 1 کارآموزی را دریافت کنید و در حین کارآموزی تکمیل کنید.

15. ارائه فیلم از محل کارآموزی و فعالیت‏های دوره کارآموزی با فرمت mp4 با محدودیت زمان 15 دقیقه و 30 مگابایت برای کلیه دانشجویان الزامی است.

16. گزارش کارآموزی را در قالب مورد تایید پژوهش در دو فرمت  word و pdf تهیه نمایید (ضروری می باشد که دانشجویان از نرم افزار پاکنویس جهت ویرایش متن استفاده نمایند) و آن را به همراه چک لیست برای استاد کارآموزی ارسال نمایید. لازم است که چک لیست توسط استاد کارآموزی تایید و امضا شود.

17. فرم شماره 2 کارآموزی را در پایان دوره تکمیل کنید.

18. نامه رسمی از محل کارآموزی مطابق  فرم شماره 3 را به شرکت برده  و پس از تکمیل، به دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تحویل دهید.

19. فرم نظرسنجی دوره کارآموزی تکمیل شود. (تکمیل نمودن این فرم الزامی است)

20. در پایان کارآموزی فایل‏ های   wordو pdf گزارش کارآموزی، چک لیست، فرم‏ های تکمیل شده 1، 2 و 3، فرم نظرسنجی و فایل فیلم را به ایمیل پژوهش (karimpour[AT]eetd.kntu.ac.ir) ارسال کنید. (نام فایل و عنوان ایمیل را کارآموزی+ نام و نام خانوادگی خود قرار دهید.)

21. اگر واحد کارآموزی را برای تابستان اخذ نموده ‏اید، حداکثر تا 20 شهریور و اگر در ترم تحصیلی کارآموزی را اخذ نموده ‏اید، حداکثر تا پایان ترم تحصیلی فرصت دارید تا موارد مذکور در بند 20 را تکمیل و به دفتر ارتباط با صنعت تحویل دهید.

کارشناس: جناب آقای کریم پور                   داخلی:245            ایمیل: karimpour[AT]eetd.kntu.ac.ir

1399/11/25