تمدید سنوات و ثبت نام در نیمسال پنجم تحصیل

دانشجویی که بر اساس دستورالعمل اجرایی کارشناسی ارشد موفق به اتمام واحدهای درسی و دفاع از پایان نامه تا پایان نیمسال چهارم تحصیل نمی شود، جهت ثبت نام و تمدید سنوات نیمسال پنجم می بایست از طریق  سامانه گلستان/پیشخوان خدمت/ درخواستهای مرتبط با شورای دانشکده، حداقل دو هفته قبل از زمان ثبت نام براساس تقویم آموزشی دانشگاه درخواست ارائه نماید. لازم است فرم گزارش پیشرفت کار نیز به هنگام ثبت درخواست در پیشخوان خدمت، جزء مدارک بارگذاری شود.

لازم به ذکر است:

1. در صورت موافقت با تمدید سنوات از سوی شورای دانشکده، درخواست دانشجو در پیشخوان خدمت به درخواست های" خاتمه یافته" منتقل می شود.

2. در صورت موافقت شورا، زمان ثبت نام به دانشجو جهت اخذ واحدهای درسی باقی مانده داده می شود.

3. دانشجو موظف است در زمان ثبت نام، واحدهای باقی مانده و همچنین واحد پایان نامه را اخذ نماید.

تذکر:

1. نیمسال پنجم تحصیل برای دانشجویان بهره مند از آموزش رایگان(روزانه) بدون پرداخت شهریه فعال می شود و دانشجویان نوبت دوم طبق روال ترم های قبل شهریه پرداز خواهند بود.

2. در صورتی که دانشجو 8 واحد جبرانی داشته باشد براساس دستورالعمل اجرایی کارشناسی ارشد یک ترم به سنوات مجاز دانشجو اضافه شده و نیازی به انجام مراحل مذکور نیست ولی دانشجو موظف است با کارشناس آموزش مرتبط به منظور امکان ثبت نام در زمان ثبت نام، هماهنگی لازم به عمل آورد.

کارشناس سرکارخانم رحیمی  " امور مربوط به دانشجویان مقطع دکتری"

rahimi[AT]eetd.kntu.ac.ir 84062258
کارشناس سرکارخانم عزیزی  "امور مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش های مخابرات، کنترل- مکاترونیک"
azizi[AT]eetd.kntu.ac.ir84062253