پرداخت تشویقی به فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه اعضای هیات‌علمی دانشگاه

1.      مطابق آیین نامه تشویق فعالیت های پژوهش و فناوری اعضای هیات علمی دانشگاه به فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه اعضای هیات‌علمی شامل مقالات، ثبت اختراعات و تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، انعقاد قرارداهای ارتباط با صنعت و جامعه، اخذ رتبه در جشنواره­ های علمی معتبر بین ­المللی و کسب تعداد ارجاعات بالا تشویق تعلق می­گیرد.

2.      چنانچه به فعالیت پژوهشی مطابق آیین نامه مذکور تشویقی تعلق می گیرد ابتدا اطمینان حاصل کنید که فعالیت پژوهشی موردنظر را در سیستم گلستان ثبت نموده و تأیید پژوهش را دریافت نموده‌اید.

3.      در صورت داشتن شرایط فرم پرداخت تشویقی به اعضای هیات علمی را دریافت نموده و بخش اول فرم را تکمیل نموده و به همراه مدارک لازم برای معاونت پژوهشی دانشکده ایمیل نمایید. (pajoohesh[AT]eetd.kntu.ac.ir)

4.      مدارک مربوطه پس از بررسی توسط کارشناس دفتر پژوهش و تایید معاونت پژوهشی دانشکده، جهت اقدام برای معاونت پژوهشی دانشگاه ارسال می­شود.

5.      مدارک مربوطه پس از بررسی توسط کارشناس دفتر توسعه پژوهش معاونت پژوهشی دانشگاه و تایید نهایی جهت پرداخت به معاونت اداری و مالی دانشگاه ارسال می­شود.

·         خواهشمند است آیین ­نامه را مطالعه نمایید.

·         نام دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی یا عبارت دقیق (K. N. Toosi University Of Technology) در فعالیت پژوهشی مورد نظر آمده باشد.

·         تشویق درخصوص مقالات، صرفا به مقالات چاپ شده تعلق می ­گیرد.

·         به سومین مقاله از مقالات مستخرج از تز دانشجویان دکترا تشویقی تعلق می‌گیرد؛ بنابراین مقالات یک و دو هم باید ضمیمه باشد.

کارشناس: سرکار خانم ملکی         داخلی: 377    ایمیل: maleki[AT]eetd.kntu.ac.ir

1399/11/08