شرکت اعضای هیات علمی دانشگاه در کنفرانس های خارج از کشور

شرکت اعضای هیات‌علمی دانشگاه در کنفرانس ­های خارج از کشور

1.      متقاضی شرکت در کنفرانس خارجی می­ بایست فرم تکمیل شده درخواست شرکت در کنفرانس، نامه پذیرش قطعی مقاله یا دعوت‌نامه سخنران مدعو، صفحه اول مقاله، تصویر بروشور یا وبسایت کنفرانس (شامل تاریخ و محل برگزاری)، صفحه نمایه شدن کنفرانس در پایگاه SJR (در صورت وجود) را به گروه آموزشی ارائه کند.

2.      بعد از طرح و تأیید در گروه آموزشی مدارک توسط مدیرگروه به معاونت پژوهشی دانشکده جهت طرح در اولین جلسه شورای دانشکده ایمیل می­­گردد. (pajoohesh@eetd.kntu.ac.ir)

3.      بعد از طرح و تأیید در شورای دانشکده، مدارک به معاونت بین‌المللی دانشگاه جهت صدور حکم مأموریت و تخصیص بودجه حمایتی ارسال می­ گردد.

4.      عضو هیات‌علمی پس از مراجعت، برای تسویه‌حساب قطعی هزینه‌های مترتب بر سفر باید فرم درخواست تسویه‌حساب کنفرانس و تصویر برگ مأموریت خود را حداکثر تا یک ماه پس از بازگشت از طریق معاونت پژوهشی دانشکده برای معاونت بین‌الملل دانشگاه ارسال نماید.

·         خواهشمند است آیین ­نامه را مطالعه نمایید.

·         مقاله ارسالی باید مورد پذیرش قطعی همایش قرار گرفته باشد.

·         نام دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی در آدرس متقاضی قید شده باشد.

·         متقاضی نویسنده اول مقاله باشد.

·         متقاضی در صورت انجام سفرهای قبلی، تسویه‌حساب مالی انجام داده باشد.

·         چنانچه مقاله ارائه شده بر اساس طرح تحقیقاتی مصوب دانشگاه یا طرح مورد قرارداد با خارج از دانشگاه باشد، بایستی در بخش سپاسگزاری (acknowledgement) مقاله به این موضوع اشاره شده باشد.

·         درصورتی‌که نامه پذیرش قطعی مقاله یا دعوت‌نامه سخنران مدعو را ندارید ایمیل هم قابل‌قبول است.

·         ارائه هر مقاله تنها در یک کنفرانس امکان‌پذیر است.

·         حمایت مالی دانشگاه تنها از ارائه مقاله کامل انجام می‌شود ولی تفاوتی بین ارائه مقاله به‌صورت سخنرانی و یا پوستر وجود ندارد.

·         مبلغ حمایتی مقاله برای هر عضو هیات‌علمی مطابق با آیین نامه شرکت اعضای هیات علمی دانشگاه در کنفرانس­های خارج از کشور است.

·         هر عضو هیات‌علمی تنها یک‌مرتبه در سال می­ تواند از حمایت مالی این آیین‌نامه استفاده کند.

·         دریافت حمایت مالی برای هر عضو هیات‌علمی که از این تسهیلات استفاده کرده، در سال بعد منوط به این خواهد بود که متقاضی دیگری برای مرتبه اول در دانشکده مربوطه وجود نداشته باشد.

کارشناس: سرکار خانم ملکی

داخلی: 377