ایجاد حساب کاربری اینترنت دانشجویان ورودی جدید

1. حساب کاربری اینترنت دانشجویانی که از طریق آزمون ورودی وارد دانشگاه شده‌اند به‌صورت متمرکز ایجاد می‌شود و زمان فعال‌شدن آن از طریق اطلاعیه‌های مرکز کامپیوتر دانشکده برق به اطلاع دانشجویان می‌رسد.
  2. نام کاربری، شماره دانشجویی و رمز ورود، کد ملی دانشجو خواهد بود.
  3. برای فعال‌شدن حساب کاربری اینترنت باید فرم مربوطه را دریافت کرده و پس از تکمیل، آن را با ایمیل رسمی دانشگاه به نشانی  itadmin[AT]eetd.kntu.ac.ir بفرستید تا حساب کاربری استفاده از اینترنت فعال شود.

·  سرویس اینترنت صرفاً جهت استفاده علمی دانشجویان در چهارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی ارائه می‌شود و مسئولیت هرگونه سوءاستفاده، واگذاری به غیر و هرگونه استفاده خارج از موارد ذکر شده در صورت بروز، برعهده دانشجو است.

·  مسئولیت حفاظت از اکانت اینترنت هر فرد با خود آن فرد است و به‌هیچ‌وجه نباید آن را در اختیار فرد دیگری قرار دهد.

کارشناس: سرکار خانم موحدی

داخلی: 162