درخواست استفاده از سیستم‌های پردازش سریع دانشکده برق

درخواست استفاده از سیستم‌های پردازش سریع دانشکده برق  (مخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی)

1.      فرم مربوطه را از وب‌سایت دانشکده/پژوهش/مرکز فناوری اطلاعات/ صفحه مربوط به hpc دانلود کنید.

2.      مشخصات خود و سیستم مورد تقاضا را داخل فرم وارد کرده و آن را برای استاد راهنمای خود ایمیل کنید.

3.      استاد مربوطه پس از تأیید و تکمیل فرم، آن را به آدرس itadmin[AT]eetd.kntu.ac.ir ایمیل کند.

4.      زمانی که نوبت شما فرابرسد، ایمیلی را از مرکز کامپیوتر دریافت خواهید کرد که شامل مشخصات سیستم دریافتی است.

5.      برای اطلاع بیشتر از سیستم پردازش پیشرفته و نحوه استفاده از سیستم، فایل‌های موجود در وب‌سایت دانشکده/پژوهش/مرکز فناوری اطلاعات/ صفحه مربوط به hpc را مطالعه کنید.

نکات مهم:

·         مدت‌زمان تخصیص سیستم پردازش سریع برای دانشجویان کارشناسی ارشد یک هفته و برای دانشجویان دکترا دوهفته است.

·         زمان انتظار برای تخصیص سیستم به پارامترهای مختلفی بستگی دارد و صرفاً تابع زمان ارسال ایمیل نیست.

کارشناس: سرکار خانم موحدی

داخلی: 162