تقاضای استفاده از سرویس vpn

تقاضای استفاده از سرویس vpn جهت وصل شدن به شبکه دانشکده از بیرون از فضای دانشکده  (مخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی)

روند ارسال درخواست جهت  استفاده از سرویس vpn :

1.      فرم  مربوطه را تکمیل نمایید و سپس آن را برای استاد راهنمای خود ایمیل نمایید.

2.      استاد راهنما می بایست فرم ارسالی را تکمیل نماید و آن را به آدرس itadmin[AT]eetd.kntu.ac.ir  ارسال کند.

3.      ایمیل تایید توسط مرکز کامپیوتر به آدرس ایمیل دانشجو فرستاده می شود.

4.      جهت ساختن اتصالvpn   شما نیاز به آدرس سرور vpn دانشکده برق دارید که عبارت است از vpn.ee.kntu.ac.ir و همچنین باید شماره دانشجویی خود را به شکل ee_net\[student ID]  در قسمت نام کاربری و پسورد اکانت اینترنت دانشکده خود را در قسمت رمز ورود وارد کنید

نکته مهم:

·         سرویس اختصاص یافته فقط برای یک ترم قابل استفاده است و در صورت تمایل به تمدید آن برای ترم بعد باید در ابتدای آن ترم دوباره همین مراحل سپری شود.

کارشناس: سرکار خانم موحدی       داخلی: 162            ایمیل: movahedi[AT]eetd.kntu.ac.ir

Review:
1923