ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی: https://cogc.ir/index.php?lang=1

باتوجه‌به ماهیت علوم و فناوری‌های شناختی، حمایت‌های ستاد به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که علاوه بر پشتیبانی از فعالیت‌های علمی محققان و استادان متخصص در علوم و فناوری‌های شناختی، موجبات مهاجرت علمی محققان رشته‌های مربوطه به این نیز فراهم شود. به‌علاوه، حمایت از فعالیت‌های ترویجی در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی از نظر این ستاد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. آشنا نمودن آحاد جامعه با علوم و فناوری‌های شناختی و دستاوردهای علمی و عملی اصیل آن، زمینه‌ساز افزایش به‌کارگیری آنها و بالطبع افزایش رفاه فردی و اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی انسان می‌شود. جذب جوانان علاقه‌مند در سطوح مختلف سنی و علمی به تحصیل و فعالیت در این حوزه از دیگر اهداف حمایت از فعالیت‌های ترویجی است.

حمایت های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی به شرح ذیل است:

·         حمایت از پایان‌نامه‌ها، کتب، مقالات ISI، مقالات ترویجی، همایش و کنگره‌ها و هزینه سفر اساتید

·         طرح‌های پژوهشی و توسعه

·         کارگاه‌ها و سمینارها