جلسه با نمایندگان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

جلسه‌ای با حضور جناب آقای دکتر حسین عزیزی و جناب آقای دکتر محمدحسین مقامی از همکاران ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، و آقایان دکتر امرایی، رئیس دانشکده مهندسی برق، دکتر علیاری، معاون پژوهشی دانشکده مهندسی برق، دکتر سوداگر، نماینده گروه الکترونیک و رابط دانشکده و ستاد، دکتر ولی، نماینده گروه مهندسی پزشکی دانشکده مهندسی برق، دکتر علی احمدی، نماینده دانشکده مهندسی کامپیوتر و خانم دکتر قطان، مدیر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی برق، روز چهارشنبه مورخ 23/4/1400 در دانشکده مهندسی برق به‌منظور شناخت و توسعه فعالیت‌های مشترک بین دانشکده‌های مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی تشکیل شد.
 در جلسه فوق‌الذکر به حمایت‌هایی که توسط ستاد از فعالیت‌هایی پژوهشی انجام می‌شود اشاره شد که جهت اطلاع از حمایت‌های ذکر شده می‌توانید به صفحه مربوطه در سایت ستاد مراجعه نموده و بهره‌برداری لازم را داشته باشید. لینک صفحه مربوطه:
و همچنین فایل ارائه ایشان مراجعه شود.
علاوه بر این حمایت‌ها که توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی از فعالیت‌های پژوهشی انجام می‌شود در جلسه برگزار شده مجموعه‌ای از نیازهای ستاد، در قالب چند عنوان کلی به شرح زیر اعلام شد که همکاران محترم در صورت علاقه‌مندی به همکاری در زمینه‌های ذیل، به دفتر معاونت پژوهشی دانشکده اعلام فرمایند تا پیگیری‌های لازم از طریق دفتر معاونت پژوهشی دانشکده صورت پذیرد.
1. توان‌بخشی شناختی سالمندان
2. بازی‌های شناختی
3. داده‌کاوی هوشمند اطلاعات (پسا AI)
4. رباتیک شناختی