جلسه با حضور مدیران شرکت دانش بنیان پارس صنعت پرند
جلسه ای با حضور جناب آقای مهندس بردبار، مدیرکارخانه تابلو سازی، مهندس صفردوست مدیر فروش و تحقیق و توسعه و مهندس دیو سالار مدیر فنی شرکت تولیدی دانش بنیان پارس صنعت پرند و آقای دکتر علیاری؛ معاون پژوهشی دانشکده، سرکارخانم دکتر قطان مدیر ارتباط با صنعت دانشکده، جناب آقای دکتر علی اصغر رضی کاظمی مدیر محترم گروه قدرت، آقای دکتر اکبری ازیرانی، آقای دکتر صادق محسن زاده در روز دوشنبه مورخ 21/4/1400 برگزار شد. شرکت پارس صنعت پرند سازنده تابلوهای توزیع فشار ضعیف و فشار قوی در کشورهستند. در این جلسه دوجانبه، بعد از معرفی شرکت پارس صنعت پرند و معرفی مختصر از دانشکده و آزمایشگاههای که در زمینه فشار قوی و قدرت فعال هستند و همچنین معرفی فعالیتهای صورت گرفته در دانشکده که مرتبط با زمینه های تخصصی شرکت هستند بحث و تبادل نظر در خصوص زمینه های همکاری صورت گرفت. که در انتهای جلسه تصمیم گرفته شد در زمینه ساخت و طراحی تجهیزات مرتبط با نیاز های صنعت کشور همکاری هایی صورت پذیرد.

1400/04/28