۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
كنفرانس بين المللي تغيير اقليم برگزار مي شود
اولين كنفرانس بين المللي تغيير اقليم در روزهاي 9 و 10 اسفندماه توسط دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي برگزار مي شود.
اولين كنفرانس بين المللي تغيير اقليم در روزهاي 9 و 10 اسفندماه توسط دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، فرهاد يزدان دوست، دبير اولين كنفرانس بين المللي تغيير اقليم گفت: اين كنفرانس با حضور 12  نخبه ايراني خارج از كشور برگزار مي شود.
وي افزود: در اين كنفرانس نخبگان ايراني از كشورهاي انگليس، سوئد، فنلاند، آلمان و كانادا حضور دارند.
دبير اولين كنفرانس بين المللي تغيير اقليم اظهار داشت: در اين كنفرانس پانل هاي تخصصي و كارگاه هاي آموزشي مرتبط با تغيير اقيلم توسط اساتيد و محققان برتر داخلي و خارجي برگزار مي شود.
يزدان دوست با اشاره به وقوع سيل و ديگر حوادث طبيعي در كشور گفت: بخشي از اين حوادث به دليل گرم شدن كره زمين و تغييرات اقليمي در كشور رخ مي دهد كه بررسي عوامل تغييرات اقليمي در كشور از اهداف برگزاري اين كنفرانس است.
وي عنوان كرد: اين كنفرانس با نگاه ويژه به تغيير اقليم، مديريت آب و نجات زمين و در محل وزارت نيرو برگزار خواهد شد.

1395/12/07
منبع: