۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
سي و دومين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان برگزار شد
جشنواره قرآن و عترت دانشجويان منطقه يك كشور در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد.
دكتر وفايي مدير فرهنگي دانشگاه به خبرنگار روابط عمومي گفت: مرحله دانشگاهي اين دوره از مسابقات قرآني دانشجويان اسفند ماه 1395 برگزار گرديده و امروز و فردا در سطح كشور، دانشجويان به صورت استاني به رقابت خواهند پرداخت و نفرات برگزيده به مسابقات كشوري دعوت خواهند شد.
وفايي افزود: حدود 30 دانشگاه در رشته هاي قرائت تحقيق، قرائت ترتيل، حفظ 5 جزء، حفظ 10جزء، حفظ 20 جزء و حفظ كل با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت.وي گفت: تعداد دانشجويان شركت كننده در اين مسابقات 198 نفر مي باشند كه نفرات برگزيده به مرحله كشوري راه خواهند يافت.
1396/02/23
منبع: