۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
موفقيت دانشجويان ايراني در گذراندن دوره‌هاي مشترك با كره‌جنوبي
معاون بين الملل دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي گفت: براي نخستين بار دانشجويان دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي آزمون دوره‌هاي مشترك دانشگاه كره جنوبي را با موفقيت گذراندند.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از صداوسيما، فرهاد يزدان دوست افزود: در دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي براي نخستين بار پذيرش دانشجو در شش رشته با دانشگاه‌هاي خارجي از طريق آزمون سراسري محقق شد.
وي گفت: اين دانشگاه در دوره مشترك در رشته فناوري فرهنگي با دانشگاه كره جنوبي، دوره مشترك با رشته مهندسي در گرايش جلو بندي و گرايش مهندسي فضايي، دوره مشترك در رشته مواد گرايش شناسايي و انتخاب مواد مهندسي با دانشگاه MASIS روسيه، دوره مشترك در رشته مهندسي ژئوماتيك در گرايش‌هاي سنجش از راه دور و گرايش سيستم اطلاعاتي جغرافيايي با دانشگاه هلند پذيرش دانشجو دارد.
يزدان دوست با اشاره به اينكه ظرفيت هر يك از رشته‌ها براي پذيرش دانشجو حدود 15 نفر است افزود: دانشجويان ايراني براي نخستين بار توانستند آزمون‌هاي دانشگاه كاست كره جنوبي را با موفقيت به پايان برسانند.
1396/04/03
منبع: