۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
رئيس دانشگاه خبر داد: انتقال 5 دانشكده دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي به ساختمان كميته امداد
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي گفت: قرار است با تامين هزينه هاي لازم تعداد 5 دانشكده و دفتر مركزي اين دانشگاه به ساختمان كميته امداد در سوهانك منتقل شوند.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: قرار است با تامين هزينه هاي لازم تعداد 5 دانشكده و دفتر مركزي اين دانشگاه به ساختمان كميته امداد در سوهانك منتقل شوند.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، دكترعلي خاكي صديق  گفت: درحال پيگيري هستيم و هر زمان كه دولت بتواند اوراق صكوك را در اختيار كميته امداد قرار دهد ما ساختمان مربوط به اين نهاد در سوهانك را تحويل بگيريم.

وي افزود: قرار است در فاز اول 5 دانشكده و دفتر مركزي اين دانشگاه به ساختمان كميته امداد منتقل شود.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تاكيد كرد: مابقي دانشكده هاي دانشگاه نيز در دراز مدت در پرديس شهيد رضايي نژاد دانشگاه تجميع مي شوند.

خاكي صديق اظهار داشت: براي انتقال 5 دانشكده اين دانشگاه به ساختمان كميته امداد ما آمادگي داريم و هر زمان كه ساختمان تحويل داده شود فرآيند انتقال آغاز خواهد شد.

وي گفت: انتقال يك دانشكده از مكاني به مكان ديگر يك فرآيند طولاني است بنابراين درحال برنامه ريزي و اجراي مقدمات اين موضوع هستيم.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي عنوان كرد: پس از انتقال دانشكده ها ساختمان هاي داخل شهر اين دانشگاه نيز براي تامين هزينه هاي خريد ساختمان كميته امداد بايد تبديل به احسنت شوند.

1396/06/19
منبع: