۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
با تاكيد بر بين المللي سازي آموزش؛ پنجمين همايش بين المللي آموزش مهندسي ايران برگزار مي شود
پنجمين همايش بين‌المللي آموزش مهندسي ايران 30 آبان ماه تا 2 آذرماه در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي شود.

علي اشرفي زاده، دبير پنجمين همايش بين‌المللي آموزش مهندسي ايران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اين همايش با تاكيد بر بين المللي سازي آموزش مهندسي در كشور برگزار مي شود.

وي افزود: در اين همايش علاوه بر موضوع محوري، يعني بين‌المللي سازي آموزش مهندسي در ايران، به زمينه هاي مهم ديگري نظير توجه به حفاظت از محيط زيست و ارتقاي كيفيت زندگي در آموزش مهندسي، بازنگري محتواي برنامه‌هاي درسي در آموزش مهندسي، مستندسازي تجربيات در آموزش مهندسي، استفاده از شيوه‌هاي نوين تدريس، ارزشيابي در آموزش مهندسي و مشخص كردن چالش‌ها و راه حل‌ها در ارتباط با برنامه‌ريزي و اجراي آموزش مهندسي پرداخته خواهد شد.

دبير پنجمين همايش بين المللي آموزش مهندسي ايران تاكيد كرد: آموزش مهندسي موضوعي فرارشته‌اي و مورد توجه همه‌ مراكز آموزش عالي مهندسي در كشور است و باتوجه به شكل‌گيري و توسعه‌ي انجمن‌هاي تخصصي طي سال‌هاي گذشته انتظار مي‌رود كه همايش‌هاي آموزش مهندسي فرصت‌هايي براي همفكري، هم‌افزايي و همگرايي براي بهبود و ارتقاي آموزش مهندسي در كشور باشند.

اشرفي زاده اظهار داشت: در اين همايش علاوه بر برگزاري 4 كارگاه آموزشي و ارائه 5 سخنراني كليدي توسط اساتيد برجسته داخلي و خارجي، 7 ميز گرد با حضور مسئولان و صاحبنظران برجسته كشور نيز تشكيل خواهد شد.

علاقمندان مي توانند براي كسب آخرين اطلاعات در باره اين همايش و ثبت نام به تارنماي همايش به آدرس iicee2017.kntu.ac.ir مراجعه كنند.

1396/07/24
منبع: