جشنواره نوآوري و كسب وكار خواجه نصير
 

دبير جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير روز دوشنبه با اعلام اين مطلب به خبرنگار علمي ايرنا گفت: جشنواره نوآوري و كسب و كار (اينوكاپ 2017رويدادي است كه به اهتمام مركز كارآفريني و مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تدارك يافته و با تاكيد بر دو مقوله نوآوري و كسب و كارهاي فناورانه برگزار خواهد شد.
فرزاد صبحي افزود: امروزه با توجه به رشد كشور در زمينه هاي مختلف علمي و همچنين وجود نيروهاي دانشگاهي و تحصيل كرده با پتانسيل هاي بالا جهت پرورش علوم و پژوهش هاي كاربردي، تمايل به بارور كردن و عملياتي شدن اين توانايي ها افزايش يافته است و مهم ترين لزوم ارتباط علم تا عمل و به عبارتي دانشگاه تا صنعت و تجاري سازي علوم، فرهنگ سازي و حمايت هاي پايدار است.
وي خاطرنشان كرد: منظور از فرهنگ سازي، تصحيح باورهاي اقتصادي مبتني بر ذخاير ملي و دولتي، فهم همگاني خصوصا بين اقشار دانشگاهي و صنعتي كشور جهت پيشرفت و همفكري در چارچوب اقتصاد دانش بنيان، فعال كردن و شتاب دهي در سرمايه گذاري هاي خطر پذير اما با ارزش افزوده بالا و رشد دهنده توليد داخلي است.
صبحي تصريح كرد: حمايت هاي پايدار از گسترش محصولات و توسعه كسب و كارهاي دانش محور بايد منجر به استقلال اقتصادي و خصوصي سازي مجموعه ها شود كه در اين صورت پيشرفت در چارچوب يك نظام واحد و مترقي شكل خواهد گرفت.
وي بر ضرورت آماده سازي و اجراي برنامه هاي حمايتي دانش بنيان با تكيه بر نيازها و استعدادهاي بومي متناسب با ظرفيت هاي موجود در كشور تاكيد كرد و برگزاري جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير را در همين راستا برشمرد.
صبحي يادآور شد: جشنواره نوآوري و كسب و كار بستري است براي ارائه دستاوردهاي فني­ پژوهشي دانشجويان، استادان و دانش ­آموختگان دانشگاه ها، كارآفرينان، صاحبان ايده هاي كسب و كار و نيز محلي براي طرح نيازمندي هاي صنعت است كه در نهايت، با سرمايه­ گذاري صنعت در كسب و كارهاي دانش بنيان، فرصتي را براي همكاري موثر و نظام مند صنعت و دانشگاه فراهم مي آورد.
 
 
وي افزود: پذيرش آثار در دو بخش ايده هاي نوآورانه و طرح هاي كسب و كار در محورهاي تخصصي همچون فناوري هاي زيستي و نانومقياس (غذايي، پزشكي، كشاورزي، صنعتي و محيط زيست)، اپتيك و فوتونيك (مواد، قطعات و سامانه‌ها)، مواد پيشرفته (فلزات، كامپوزيت‌ها، سراميك‌ها و پليمرها)، سخت افزارهاي رايانه اي و مهندسي برق (الكترونيك، كنترل، قدرت و مخابرات)، فناوري اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهاي كامپيوتري، تجهيزات پيشرفته ساخت، توليد و آزمايشگاهي، داروهاي پيشرفته، وسايل، ملزومات و مهندسي پزشكي، هوافضا (پرنده‌ها، ماهواره و موشك‌ها)، انرژي هاي نو (هسته اي و تجديد پذير)، ديگر محصولات پيشرفته (صنايع نفت و گاز، كشاورزي، معدن، راه و ساختمان، علوم شناختي و ساير رشته ­ها) تا 17 دي ماه ادامه دارد.
دبير جشنواره اينوكاپ2017زمان برگزاري مراسم اختتاميه و معرفي برترين هاي اين رويداد كارآفرينانه را نيمه اسفندماه امسال ذكر كرد و گفت: پس از اتمام مهلت دريافت آثار، سه مرحله داوري صورت مي گيرد و برترين هاي اين دو بخش، از جوايز نقدي، پشتيباني و خدمات تجاري سازي و امكان استقرار در مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي بهره مند خواهند شد.
وي يادآور شد: در طي اين جشنواره، تمام افراد در دوره هاي آموزشي مقدماتي و پيشرفته و رويدادهاي حوزه كارآفريني شركت مي كنند.
 
 
تعداد بازدید:
1069
تاریخ:
1395/10/14
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.