نشست رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با مسئولان دانشکده مهندسی برق

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نشست دو جانبه ای در دانشکده مهندسی برق با مسئولان این دانشکده برگزار کردند. در این نشست دوجانبه پس از معرفی دانشکده مهندسی برق و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران زمینه های همکاری های پژوهشی و آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست جناب آقای دکتر کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، بر آمادگی این سازمان برای همکاری با دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشکده مهندسی برق تاکید کردند و افزودند در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات پرکاربرد در پیش بینی و مدیریت بحران بویژه تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی این سازمان آماده همکاری با دانشکده مهندسی برق است. دکتر کرمی محمدی بر ضرورت توجه دانشگاه ها و مراکز علمی کشور به آموزش مدیریت بحران تاکید کردند و افزودند تاکنون کارهایی اجرایی خوبی در زمینه آماده سازی سازمان ها و نهادهای کشوری در شهر تهران برای رویارویی با بحران  انجام شده است که طرح " مدرسه آماده" یکی از نمونه های این طرح است که با همکاری وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است و این طرح می تواند در گام بعدی در قالب " دانشگاه آماده" اجرایی شود. همچنین آقای دکتر تورج امرایی رئیس دانشکده مهندسی برق ضمن معرفی توانمندی های دانشکده مهندسی برق بر ضرورت همکاری نزدیک دانشگاه و صنعت و جامعه تاکید کردند و بیان کردند که دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از باسابقه ترین و اثرگذارترین دانشکده های مهندسی کشور است و تاکنون توانسته است علاوه بر پرورش صدها متخصص و پژوهشگر، خدمات ارزنده ای را به صنعت کشور ارائه دهد. دکتر امرایی افزودند این دانشکده توانایی طراحی و ساخت بسیاری از تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی مورد نیاز سازمان پیشگیری و مدیریت بحران را دارد و ابراز امیدواری کردند همکاری با این سازمان در قالب پروژه های کاربردی و پژوهشی در آینده نزدیک آغاز شود. در پایان، مسوولان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از بخش های مختلف دانشکده مهندسی برق از جمله آزمایشگاه مرجع آنتن، مرکز پژوهش و فناوری دانشکده مهندسی برق، و موزه ملی مهندسی برق در این دانشکده بازدید بعمل آوردند.

1399/07/08