درخواست واحد کارآموزی

1.      ابتدا دستورالعمل اجرایی کارآموزی را مطالعه کنید و چنانچه شرایط گرفتن کارآموزی از جمله (گذراندن 75 واحد درسی و یا ترم آخر تحصیلی با حداکثر 8 واحد یا دو روز در هفته کلاس) را دارید مراحل زیر را دنبال کنید.

2.      جهت اخذ واحد کارآموزی در تابستان، از ابتدای اردیبهشت تا آخر خردادماه و برای گرفتن واحد کارآموزی در ترم تحصیلی، پیش از شروع ترم، می­توانید اقدام کنید. محل کارآموزی باید از لیست مراکز صنعتی مورد تأیید دانشکده  باشد، در غیر این صورت نام و نام خانوادگی خود را به همراه اطلاعات لازم از سازمانی که برای کارآموزی در نظر دارید(شامل نام، خلاصه فعالیت، آدرس، تلفن و آدرس وب سایت) در یک صفحه تایپ شده به ایمیلpajoohesh[AT]eetd.kntu.ac.ir ارسال کنید. پس از بررسی، تأیید و یا عدم پذیرش محل کارآموزی از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد.

3.      فرم کارآموزی  را دریافت کنید و اطلاعات خود و شرکت مورد نظر را به صورت تایپ شده در قسمت های خالی فرم قرار دهید و کادر اول را تاریخ بزنید و امضاء کنید.

4.      به آموزش دانشکده مراجعه کنید و بخش دوم فرم را امضاء بگیرید.

5.      به استاد کارآموزی معرفی شده مراجعه کنید تا بخش سوم فرم را امضاء کنند.

6.      فرم را به همراه شماره تماس خود، به کارشناس دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تحویل دهید.

7.      پس از دو روز کاری برای دریافت فرم خود که به امضای "مدیر ارتباط با صنعت و انتقال فناوری دانشکده" رسیده است، به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه نمایید.

8.      فرم را به شرکت موردنظر برده و بخش پنجم آن را با مهر و امضاء شرکت به تأیید برسانید.

9.      فرم تکمیل شده را به دفتر ارتباط با صنعت تحویل دهید.

10. پس از سه روز کاری به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه کنید و معرفی‌نامه رسمی به محل کارآموزی را دریافت کنید.

11. فرم شماره 1 کارآموزی را دریافت کنید و در حین کارآموزی تکمیل کنید.

12. گزارش کارآموزی را در قالب مورد تایید پژوهش تهیه نمایید و آن را به همراه چک لیست برای استاد کارآموزی ارسال نمایید.

13. فرم شماره 2 کارآموزی را در پایان دوره تکمیل کنید.

14. در پایان کارآموزی فایل wordو pdf گزارش کارآموزی را به همراه چک لیست به ایمیل پژوهش (pajoohesh[AT]eetd.kntu.ac.ir) ارسال کنید (نام فایل و عنوان ایمیل را نام و نام خانوادگی خود قرار دهید.)

15. اگر در تابستان کارآموزی گرفته‌اید حداکثر تا 20 شهریور( درسال 1400 شیوع بیماری کرونا و به تعویق افتادن کنکور ارشد، مهلت ارسال فرم ها تا 7 مهر تمدید شد.) و اگر در ترم تحصیلی کارآموزی گرفته‌اید تا پایان ترم تحصیلی، فرم شماره 1 و 2 تکمیل و مهر و امضاء شده به همراه نامه رسمی از محل کارآموزی مطابق فرم شماره 2 به دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تحویل دهید.

16.فرم نظرسنجی دوره کارآموزی( تکمیل نمودن این فرم الزامی می باشد).
17. از دانشجویان عزیز درخواست می شود در صورت تمایل در مسابقه کارآموزی برتر که قرار است در آبان ماه 1400 برگزار شود شرکت نمایند.

نکته مهم:

·         تحویل فرم‌ها، بعد از تاریخ حذف و اضافه به‌ ازای هر روز تأخیر تا 20 مهرماه 25/. از نمره نهایی دانشجو کسر می‌شود و بعد از 20 مهرماه، نمره مردود خواهد گرفت.

کارشناس: جناب آقای کریم پور                   داخلی:232            ایمیل: karimpour[AT]eetd.kntu.ac.ir

1399/11/25